Do I still perfectsionist?

For some reasons, Yes...
For totally, surely No..

Blom ada mobil...Ups, kliru, motor jek..
Rumah masih nge-kost...Do mean it...kos ma kontrak beda to?

Big alhamdulillah...Most of our daily life were now self supporting [tau ah gelep, self supporting tuh berarti apa kalo di Indonesiakan :D]

Kali ini, aku masih perfeksionis, saat akhirnya bener-bener sukses membuat beberapa tulisan utk bener-bener join di Lomba Blog se Jateng n DIY

Iki we, tulisane gek kegowo-gowo...hiya-hiya...bebas bener rosone iso nulis ra nggenah n ra apik Photobucket - Video and Image Hosting

Wis ono pitung tulisan...mm, minimal'e siy limo...
Coz, nunut perfeksionise, ketok'e ono loro tulisan sing blas ra nyambung ma tema..so, kudu ono bempere loro tulisan liane...[hik-hik, kesuwen ra nulis 'gaya' ngene, prasaan ngetik'e dadi koyok ngejo]...

Gek ono stengah jam sa' urunge brifing ning jam 4-an...
Wis sik ah..

3 comments:

  1. makasih kunjungannya ya, eh kalo buat tulian read more gimana?

    ReplyDelete
  2. wahhh... ada calon murid nih naga2nya. hahaha... ayok Bun, maju trus. I'm proud of you!

    ReplyDelete
  3. 2ba2 : sami2...aku kirim by imel aja ya...kontak aku di zalwa412@gmail.com

    aku tunggu...

    Hu Dew : thanks Hu...pan dah sering bilang, murid kudu jaga nama baik suhunya...

    so, sapa dulu suhunya...:)
    Hu Dew gettooooo...

    ReplyDelete