Do I still perfectsionist?

For some reasons, Yes...
For totally, surely No..

Blom ada mobil...Ups, kliru, motor jek..
Rumah masih nge-kost...Do mean it...kos ma kontrak beda to?

Big alhamdulillah...Most of our daily life were now self supporting [tau ah gelep, self supporting tuh berarti apa kalo di Indonesiakan :D]

Kali ini, aku masih perfeksionis, saat akhirnya bener-bener sukses membuat beberapa tulisan utk bener-bener join di Lomba Blog se Jateng n DIY

Iki we, tulisane gek kegowo-gowo...hiya-hiya...bebas bener rosone iso nulis ra nggenah n ra apik Photobucket - Video and Image Hosting

Wis ono pitung tulisan...mm, minimal'e siy limo...
Coz, nunut perfeksionise, ketok'e ono loro tulisan sing blas ra nyambung ma tema..so, kudu ono bempere loro tulisan liane...[hik-hik, kesuwen ra nulis 'gaya' ngene, prasaan ngetik'e dadi koyok ngejo]...

Gek ono stengah jam sa' urunge brifing ning jam 4-an...
Wis sik ah..

3 comments:

2ba2 said...

makasih kunjungannya ya, eh kalo buat tulian read more gimana?

dewi said...

wahhh... ada calon murid nih naga2nya. hahaha... ayok Bun, maju trus. I'm proud of you!

BunSal said...

2ba2 : sami2...aku kirim by imel aja ya...kontak aku di zalwa412@gmail.com

aku tunggu...

Hu Dew : thanks Hu...pan dah sering bilang, murid kudu jaga nama baik suhunya...

so, sapa dulu suhunya...:)
Hu Dew gettooooo...

Recent

recentposts

Random

randomposts