Gosong Ik..

boz'e gek kokehan dit..

dikon tuku iku n kae..
dino iki, skedul tuku rak nggo kantor..mlayu nang Toko Murah daerah Karang Rejo Banyumanik,

rest sik..
mbalik nang dino Jumat..goro2 si rak anyar siwalan :P
Mbayarke DP 100 ewu, si rak anyar diterke jam 2 siang..walaila, boz malah ngongkon langsung re-positioning interior kantor..
mejaku geser nyedak'i lawang kantor..meja programmer, mepet nggonku..rak'e, kabeh njejer nang arepanQ, mepet tembok..

toto rono/rene, mayan siyyyy...dadi rodo jembar sitik..
3 tanduran anyar dadi iso ketok kabeh, ra' mepet2 nang pojok'an..
awan iki, wis ngetik nang posisi anyar..

he2, judul'e gosong, crito gosong'e nang endhi yak :D

2 comments:

Anonymous said...

Booosssss...!!!
Karyawanmu kaburrrrrr, blanja nang toko muraahhh, dikethok wae iku gajine bos! ;p

BunSal said...

~reth~ : wuuuuuuuu, gaji koq diketok, iki looooooooo, meh ngetok rambut...wis gondrong tenan ki..:P

Recent

recentposts

Random

randomposts